1950
Andreas De Maeyer en echtgenote Marie-José richten Bakkerij De Maeyer op in de Vossekotstraat.
1950
Al vanaf de eerste dag leggen ze de nadruk op vers en lekker.
1968
Het gebouw krijgt een facelift en de gevel wordt opgetrokken.
Het aangrenzende café In den Bol verandert zijn naam naar ’t Zilvervoske.
1968
Ook achter de schermen wordt gemoderniseerd.
Met de 'tube-oven' kunnen we iets meer brood tegelijkertijd bakken.
1990
De oveninstallatie wordt vervangen door een rotatieoven in combinatie met een vloeroven en een rijskast.
2000
Zoon Herman neemt de zaak over. Het gebouw wordt volledig afgebroken en terug opgebouwd.
2015 - heden
Het voormalige café ’t Zilvervoske en de bakkerij worden samengevoegd tot één ruime nieuwe winkel.
2015 - heden
Herman en echtgenote Elke staan samen met hun team medewerkers garant voor dagverse kwaliteit.
In de hedendaagse werkplaats met moderne apparatuur is het aangenaam om te werken.
Sluiten