1950Andreas De Maeyer en echtgenote Marie-José richten Bakkerij De Maeyer op in de Vossekotstraat.
1950Al vanaf de eerste dag leggen ze de nadruk op vers en lekker.
1968Het gebouw krijgt een facelift en de gevel wordt opgetrokken. Het aangrenzende café In den Bol verandert zijn naam naar ’t Zilvervoske.
1968Ook achter de schermen wordt gemoderniseerd. Met de 'tube-oven' kunnen we iets meer brood tegelijkertijd bakken.
1990De oveninstallatie wordt vervangen door een rotatieoven in combinatie met een vloeroven en een rijskast.
2000Zoon Herman neemt de zaak over. Het gebouw wordt volledig afgebroken en terug opgebouwd.
2015 - hedenHet voormalige café ’t Zilvervoske en de bakkerij worden samengevoegd tot één ruime nieuwe winkel.
2015 - hedenHerman en echtgenote Elke staan samen met hun team medewerkers garant voor dagverse kwaliteit. In de hedendaagse werkplaats met moderne apparatuur is het aangenaam om te werken.